FÖRLÅT

jag e värkligen sämst på att skriva blogg ig på mig men nu e det nya och friska drag :), jag ska på en helloween fest idag och har ingen aning om vad jag ska vara  :( det e ju lagom kul vill vara någon av dödssynderna men har ju inga kläder i färg men aja få lösas på något vis :D pyss och kram


Är nu 18!

Kom pricis hem från en plåtning med stylebystars.com. Det var kul och jag fick fotas i en snygg lång klänning som man kanske borde ta och köpa. Dock är jag väldigt trött för vi dansade hela dagen i skolan idag för vi håller på med ett projekt i estetiskt skapande. Och igår firade mina fina vänner mig för jag fyllde 18år , först gick jag och satte mig och tog en öl med två vänner och sedan åkte jag hem till Lilun. Hon och Pernilla hadde planerat en liten överrasknings fest eller "barnkalas" haha men vi hade jätte kul och det kändes skönt att vara lite barnslig trotts man fyllt 18! nu ska jag äta middag, det blir tortilla med kyckling! mums!

PoK / Hedda


Katt

Ska skaffa katt, så idag har mamma varit och köpt kattlåda och sådana katt grejer. Ska bli så härligt jag älskar djur!

PoK / Hedda


Seg morgon!!

Fett upp och ned vänd dag i dag. Är skit trött efter igårkväll som blev ganska galet. Ska sega lite nu och äta mackor och se på tv! Sen ska jag duscha och städa mitt rum lite.. Mitt mision är att mitt rum ska vara städat till min födelse dag som är på tisdag :S är osäker på om jag kommer lyckas..
 
PoK /Hedda


Morning!

Hej, sitter och har pricis ätit frukost och ska klä på mig och sminka mig. Har lovat min kompis Alexandra att följa med henne på bloppisen på ambassadör idag. Så det ska bli kul.

 

Men nu måste jag fortsätta med att göra mig iordning så att jag inte blir försenad till att möta alexandra.


 
PoK / Hedda


Plugg innan bio

Hej! Jag har väldigt svårt för att plugga men har bestämt mig för att försöka lite nu innan jag träffar Julia. Ska jobba med mitt projekt arbete, det handlar om hur bild och text kan sammankopplas och ge säga samma sak. Altså typ hur en bild och en text kan gen samma känsla eller berätta om samma händelse. Men jag får se om jag byter projekt arbete för hitils har det inte gått så bra kanske för att jag inte börjat jobba än och ta tag i det men, men. Men innan jag börjar plugga så måste göra iorning nått att äta för på tom mage kan man inte göra någonting. :D

  
En av mina favvoritlåtar: Märk hur vår skugga framförd av Imperiet
PoK /Hedda


God? Morgon

hej, har pricis släpat mig upp ur sängen efter att pernilla kommit in i rummet och tänt lamporna och sen att min kompis Linnea ringer och försöker få mig att dra till skolan direkt nu...
Ska lyssna på lungn härlig musik och om en stund ska jag hoppa in i duschen sen ska jag klä på mig, sminka mig och kämpa mig till skolan.



Om 4 dagar fyller jag år!!!! :D
Puss och Kram /Hedda <3


god morgon världen !

Sitter i heddas kök och blickar ut över södermalms taken som ligger tätt . detta e en bra morgon kaffet är kl är med mig änu och jag har sånglektin nu på morgon vilket är asum!! idag är det fredag och vad menas med det ? jo det är hääälllg !!!! jaaaaa!!! ska fira min kusin som fylde 18 den 10/10-10 haha stor pojke nu :) nej nu ska jag börja fixa mig fr skolan annars vet man inte vad som blir av med tiden <3<3 kram hörs om ett tag freeeks  !


jag i ett nötskal ?!
//PERNILLA


God natt

Nu ska vi göra oss iordning för att gå och lägga oss och sova ska trotts allt upp kl.7 imorgon. Längtar till höstlovet när man inte behöver gå upp och passa någon tid, men så länge får jag väll nöja mig med att det är fredag och helg imorgon. Aja, drömm sött, god natt och haré gött och allt ihopa!



PoK /Hedda


Guld fisk ?

Jag kan bli så trött på mig själv... jag e som en fet klumig guldfisk på land, nu har jag lyckats tappa bort min laddare till mobilen och jag mins inte när jag laddade min lur senast heller hahahah alltid jag och detta minne, jag menar hur svårt kan det vara att minnas .. tydligen enormt .
grejen är den att jag glömmer inte bara små saker som laddare och busskort osv , jag skulle seriöst kunna glömma bort min födelsedag om ingen påminde mig eller typ var jag bor .. okej så illa é det inte men nästan aja jag kanske förkänar detta i vattnet fungerar endå inga mobiler ..



godnatt sverige peace out ;) // PERNILLA

Bio med Julia imorgon!

Imorgon ska jag gå och se på the last airbender på bio med min kompis julia det ska bli jätte kul!!



Jag tycker verkligen att bio är skit mysigt men man har nästan aldrig tid och råd att gå på det. Det är snyd  igentligen för när man säger att man inte har råd att gå på bio för att man måste spara sina pengar och köpa andra saker vad köper man då? Cigg kanske eller Sprit? Kanske ännu ett meningslöst klädesplagg som man andvänder en gång och sedan låter ligga i garderoben för alltid? Eller kanske man går och handlar godis och läsk istället? Hur som hels slösar man ju bara oftast bort pengarna ändå på relativt onödiga grejor så varför inte lägga det på bio? Jag ska försöka börja gå på bio typ minst en gång i månaden framöver.
 
Här är några filmer jag vill se:

Harry Potter och dödsrelikerna

Pappa på burk

Narnia: Skeppet gryningen

Biutiful


Men nu ska Jag och pörcy ut på en snabb promenad ;) Hörs Senare!
 
PoK /Hedda


Låt



Så JÄVLA vacker låt!!! <3 PoK / Helun


Paradise Hotel

Ja satt pricis med pernilla och kollade på paradise hotel, som för övrigt är mycket sämre än förra säsongen enligt mig. Men slutet av avsnittet iallafall var helt chockerande! Både Sandra och Lin ställde sig bakom Jean-Pierre, och först undrar man varför Lin inte bara ställer sig bakom Petter som jag tror lungt skulle välja henne framför Melissa för man tror ju att J-P lungt väljer Sandra eftersom hon verkar skön, ser bra ut och han har sagt till henne att han gillar henne. Men när han ska svara Alex vem han väljer säger han LIN!!!!! Jag och Pernilla bara VAAA!??!!??? :O Tycker inte om den där Lin så mycket nu och J-P har jag aldrig tyckt om han verkar gå och snakka bakom allas ryggar, visst det är ett spel men spela lite snällare!!!!
Som sagt sorligt nog fick Sandra packa sina väskor och åka hem och nu ska jag flytta mig från datorn och ta en bit av en kladdkaka mums! :P
PoK /Hedda


blogg hora :)

hahha känner mig yperst patetisk med att jag och hedda sitter med varsin
dator och skriver på samma blogg HAHHA. misslyckade människor vi är eller hur ??
Och precis nu i detta skede gick mitt armband från 80 talet sönder:( buhuhu. Idag har jag varit i skolan, as trött och seg holler nog på att bli sjuk / jag är döende ? sen så drog jag hem till Hedda och vi lagade mat tonfisk röra med pasta :) gott!! och nu har vi presis slurkat i oss en kopp choklad och en kladd kaka (syndar mitt i veckan) så vi har fott oss en rigäl choklad frossning men nu ska vi snart kolla på simpsons filmen Hedda hadde inte sett den så ... (hon e en yber tönt )

pöössaaar er älskade PERNILLA !! <3

 
älskar melissa horn och får men att ta mig samman och andas hon e helt fantastisk precis som sin mor
















oy mate skulle vi velat heta men vi kunde inte stava!

Hej nya kära läsare!
Vi (Hedda Lundberg och Pernilla Salkert) har idag skaffat en blogg, ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för oss! Vi hoppas att genom alla de roliga saker och galna upptåg vi kommer att publicera på denna blogg kommer kunna förgylla eran vardag, med både skratt, tårar och ken (ni kommer att förstå tids nog).


Bild från i vintras.

Vi kommer att skriva olika inlägg en del tillsamans en del varför sig kyss på dig hej!



Hej, Hej hemskt mkt hej och hej då!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0